Wednesday, 17 June 2015

Marhaban ya Ramadhan

                 

Assalamualaikum !! Alhamdulillah . Terbukak juga blog ni . setelah sekian lama aku menghilang . Muehehehe . Hilangkan stress katakoo . Alhamdulillah jugak sebab kita dam masuk bulan Ramadhan !!!!!!! Yay ! tak sabar nak lakukan ibadah or nak raya nieh ? aiyooo . kehkeh . itew mlwak ajeww

Okay okay . Lynn , stop merapu please . Jeng jeng jeng !! Actually , banyak gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila  gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila   gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila benda yang terjadi dekat lynn sepanjangggggggggg lynn tak hapdate blog . ada sedih , masin , manis , masam , happy and banyakk lagi . Taaaapi , takkanlah lynn nak cerita semuaa ? jenuh merana lynn tauu . sian lah sikit kat titeww . terserlah kegedikkan d situ .
cerita yang latest di bawah .

He . Him . Metakarpus . Danial .

okey okey . panjang gila gila gila ceritanya . dia ni senior . form 5 . kami pernah jumpa 2 kali ja kat sekolah . at first , meeting for perfect . at second , jumpa dia waktu hari koop . our second met , dia marah lynn sebb nyampuk pa taktauu . nyampah . lama2 lynn naik baran , cari fb dia sampai dapat . chat2 . depan2 tak sama macam dalam fb . lynn sendiri tak tahu yang mana perangai dia yang sebetulnya . pastu sekarang , kami dah STOP !! Yayyyyyyy ! happynyaa . panjang lagi ceritanya . tapi malas nak story . sad story uollsss .


Mesti uolls tertanya2 mana ehemm kann ??

yang tu pun dah habis cerita . dah takda masalah dah . Alhamdulillah , Allah permudahkan .

Hishh , apa ni .. asyik cerita about myself aje . mana pasal ramadhan ? konon tajuk marhaban ya ramadhan sangat . apolaaaa

meh sini lynn share poster poster about ramadhan okey ?

Jeng jeng jeng !!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



                                   





Apa apa pun , semoga berjaya mengerjakan ibadah di bulan puasa !!! poster poster tu , semoga bermanfaat :D

lots of word ,
Adlyanaa



No comments:

Post a comment